zondag 1 oktober 2023

14 november en 1 december 2022

Bouwen aan vertrouwen
'Ruimte voor herstel en verbinding'

Het Platform Pleeggezinnen Achterhoek organiseert weer een thema avond voor alle pleegouders in de Achterhoek! Ditmaal is het thema ‘Bouwen aan vertrouwen’. Een interessante avond, want het opvoeden van je pleegkind kan een hele uitdaging zijn. Misschien herken je het wel: niet willen luisteren, snel boos, schelden, schoppen of slaan, vaak ruzie maken, liegen en stelen. Belonen van goed gedrag biedt geen soelaas, een time out op de gang ook niet, evenals een systeem van straffen en belonen.

We gaan praktisch aan de slag, zodat je aan het einde van de avond basisvaardigheden kent om thuis te kunnen inzetten bij de zorg voor je pleegkind. De avond zal verzorgt worden door Deborah Slagter. Zij is pleegzorgwerker en Video Interactie Begeleider bij William Schrikker Gezinsvormen.

Om de reisafstand voor iedereen zo klein mogelijk te houden, organiseren we deze avond twee keer op twee verschillende locaties in de Achterhoek. De avond is kosteloos bij te wonen.

Datum en tijden
Maandag 14 november
Donderdag 1 december
Beide avonden zijn van 20.00-22.00u, inloop vanaf 19.50u.

Locatie
Op 14 november in Aalten
Op 1 december in Doetinchem
De precieze locatie ontvang je van ons na opgave.

Meld je aan!
Stuur vóór 6 november een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarbij je naam en voor welke datum/locatie je je opgeeft.